Officiële website regio Valle d'Aosta

Relaxen in Valle d'Aosta

Reis je naar de Noord-Italiaanse regio Valle d’Aosta dan kan je niet alleen kiezen voor een actieve vakantie in de Alpen of voor een culturele rondreis maar ook voor een verblijf dat gekenmerkt wordt door relaxen, genieten, wellness, comfort en rust.

Een relaxte vakantie in een schitterende omgeving

Met een schitterend aanbod wellness-hotels is Valle d’Aosta de ideale bestemming voor een echte slow holiday. In Valle d’Aosta zijn tientallen hotels, Bed & Breakfast en Chambres d’Hôtes toegetreden tot de organisatie SlowHoliday. De filosofie van SlowHoliday is eenvoudig: het ritme van de vakantie afstemmen op het ritme van het lichaam van de vakantieganger.

Hoe dat moet gebeuren? Ondermeer door een zeer persoonlijk onthaal, door in te gaan op de wensen en verlangens van elke gast, door een vakantie aan te bieden waarbij Valle d’Aosta op een originele manier wordt voorgesteld. Dit gebeurd zowel met de geschiedenis, de tradities, de typische producten als met de gastronomie.

Slow Holiday

Wie kiest voor een Slow Holiday ontmoet de inwoners van Valle d’Aosta die trots zijn op hun eigen streek en er alles aan doen om de bezoekers hierin te betrekken. Sommige van die hotels of kamers bij particulieren liggen in de nabijheid van een skistation en zijn dus ook tijdens de winter een ideale plek voor een zorgeloze vakantie.

Welness Club in Aosta

In Valle d’Aosta is een Wellness Club. Typerend voor dit aanbod is niet alleen de kwaliteit van het logement maar ook de verbondenheid met de regio, ondermeer door de regionale gastronomie. Uiteraard is ook de wellness-infrastructuur aanwezig met de nieuwste snufjes op het vlak van hydro massage en andere speciale behandelingen, zwembaden, sauna en biosauna, een solarium, Turkse baden, sportzalen etc. Na een dagje op de ski’s kan je in deze hotels lekker relaxen en genieten van een verwarmd buitenzwembad met uitzicht op de hoogste toppen van de Alpen.

Zowel de winter als de zomer in Valle d’Aosta doorbrengen is ideaal voor degenen die een zorgeloze vakantie met veel comfort willen. De persoonlijke touch van deze regio is wat Valle d’Aosta zo uniek maakt.

Contact Valle d'Aosta

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief
© 2017 - Regione Autonoma Valle d'Aosta