Officiële website regio Valle d'Aosta

Valle d'Aosta op de NKBV Bergsportdag 2013

Valle d'Aosta is op zondag 10 maart met een uitgebreide informatiestand aanwezig op de NKBV Bergsportdag 2013 bij NBC in Nieuwegein.

De NKBV-Bergsportdag is het bergsportevenement van Nederland! Zo wordt op zondag 10 maart 2013 de beursvloer gevuld met merken, gebieden en winkels.

Het is het evenement om inspiratie op te doen voor je aankomende vakantie. Wil je gaan wandelen, klimmen, mountainbiken of lekker genieten van mooie uitzichten? Je kan op dit evenement terecht bij de vele vakantieregio's die je met deze keuze kunnen helpen. Valle d'Aosta zal met een uitgebreide informatiestand aanwezig zijn om al jouw vragen over de regio en de sportieve mogelijkheden te beantwoorden.

Ben je opzoek naar nieuwe snufjes of materiaal? De aanwezige merken als Petzl, Black Diamond en Rab, demonstreren deze graag en in de stand van de aanwezige winkels kan je ze aanschaffen.

De eerste stap op weg naar een onvergetelijke vakantie in de Italiaanse Alpen begint in Nieuwegein. Tot zondag 10 maart.

Bergsportdag actie met mooie prijzen

Ter gelegenheid van de Bergsportdag 2013 zal Valle d'Aosta mooie prijzen verloten onder de personen die zich inschrijven op de Valle d'Aosta e-mail nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van actueel nieuws en interessante aanbiedingen over reizen naar de mooiste bergsport regio van Europa!

Inschrijven kan op de speciale pagina voor de Bergsportdag actie.

 

 

Contact Valle d'Aosta

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Gerelateerd

Mont Blanc

Op de grens tussen Italië, Frankrijk en Zwitserland liggen enkele van de hoogste…

Klimmen en alpinisme

De overweldigende toppen van de Noord Italiaanse Alpen zijn bij uitstek geschikt…

© 2017 - Regione Autonoma Valle d'Aosta