Officiële website regio Valle d'Aosta

Skiën

Een skivakantie in het Noord Italiaanse Valle d’Aosta kenmerkt zich door een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn de verschillende skibegbieden in de regio verrassend dichtbij.

Ideaal voor gezinnen en beginnende skiërs

Skiën in Valle d’Aosta is ideaal voor beginnende skiers en voor gezinnen met kinderen. La Thuile heeft veel mooie pistes en heeft bovendien gratis kinderopvang. Voor kinderen zijn er daarnaast speelplaatsen waar de kinderen met sprongen en hobbels hun vaardigheden kunnen testen. Champoluc en Courmayeur zijn tevens goed geschikt voor kinderen en beginnende skiërs.

On the edge:  skiën als avontuur

Voor ervaren skiërs heeft de omgeving zo mogelijk nog meer in huis. Er is aanbod van alpineskiën, heliskiën en ski touring. De 178 berggidsen en vele berhutten verspreid over de vallei bieden voor de touring een onvergetelijke ervaring.
Spectaculiar is het heliskiën. In een groot aantal skigebieden van Valle d’Aosta is het mogelijk om per helicopter naar de top gebracht te worden. Om vervolgens een waanzinnige afdaling te maken over de mooiste berghellingen van Noord Italië.

 

Contact Valle d'Aosta

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Downloads

Gerelateerd

Skigebieden

Indrukwekkende skigebieden met een goede infrastructuur en volop faciliteiten. In…

Snowboarden

Snowboarden is meer dan alleen sport, voor snowboarders staat het gelijk aan plezier,…

Reizen en aanbiedingen

Een waanzinnige vakantie hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Valle d'Aosta met de…

© 2017 - Regione Autonoma Valle d'Aosta