Officiële website regio Valle d'Aosta

Spa en Welness

De Noord-Italiaanse regio Valle d’Aosta is meer dan een waar outdoor paradijs. Het is niet alleen de perfecte regio voor de actieve vakantieganger, ook de minder actieve reiziger die meer van wellness en relaxen geniet komt hier aan zijn trekken.

Slow Holiday

Voor degenen die meer van rust, genieten, relaxen en wellness houden heeft deze regio tal van mogelijkheden. Zo zijn er al tientallen hotels, bed & breakfasts en chambres d’hôtes toegetreden tot de organisatie SlowHoliday. Deze organisatie heeft als voornaamste doel het ritme van de vakantie afstemmen op het ritme van het lichaam van de vakantieganger. Dit gebeurd door een zeer persoonlijk onthaal waarbij er wordt ingegaan op de wensen en verlangens van elke gast. Met als doel de gasten een unieke Valle d’Aosta beleving mee te geven.

De grote gastvrijheid staat in alles voorop

De eeuwenoude traditie van gastvrijheid is doorgegeven van generatie op generatie en deze traditie is het voornaamste ingrediënt voor het succes van de hotels. Alleen tijdens een bezoek kan de rijke geschiedenis en unieke atmosfeer worden ontdekt.
Gelegen in de mooiste uithoeken van het dal, hebben deze hotels de bevoorrechte positie om perfect te genieten van het alpine landschap. Daarnaast zijn de betoverende ressorts zoals Courmayeur, Cervina en Cogne op kleine afstand.

Welness Club

Daarnaast is er in Valle d’Aosta ook een Wellness Club met overnachtingsmogelijkheden en onder andere Hydro massages, Turkse baden, zwembaden, (bio)sauna, solarium en sportzalen.
De Wellness club beschikt over de nieuwste wellness faciliteiten zodat in de meest uiteenlopende wensen kan worden voorzien. De eenheid van traditie, natuur en moderniteit staat garant voor een onvergetelijke, relaxte vakantie..

Persoonlijke touch

Typerend voor zowel de Wellness als de SlowHoliday aanbod is niet alleen de kwaliteit van het logement maar ook de verbondenheid met de regio, ondermeer door de regionale gastronomie. Dit gebeurt zowel met de geschiedenis, de tradities, de typische producten als met de gastronomie. Wie kiest voor SlowHoliday of een verblijf via de Wellness Club ontmoet de inwoners van Valle d’Aosta die trots zijn op hun eigen streek en er alles aan doen om de bezoekers hierin te betrekken. Sommige van die hotels of kamers bij particulieren liggen in de nabijheid van een skistation en zijn dus ook tijdens de winter een ideale plek voor een zorgeloze vakantie. Zowel de zomer als de winter staat Valle d’Aosta garant voor een zorgeloze vakantie met veel comfort. De persoonlijke touch van de Valdostanen is wat Valle d’Aosta zo uniek maakt

Kijk voor meer informatie over de Wellness Club op: www.wellnessvalledaosta.it

Voor meer informatie over de SlowHoliday, kijk op: www.slowholiday.it

 

Contact Valle d'Aosta

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief
© 2017 - Regione Autonoma Valle d'Aosta