Officiële website regio Valle d'Aosta

Retour

Retour en Valle d’Aosta, 25 jaar lang onafscheidelijk

In Valle d’Aosta wachten vele uitdagingen en sportief plezier. Van zwemmen onder watervallen tot aan topbeklimmingen van vierduizenders. Bovendien ligt Aosta aan de zonnige kant van de Alpen.
Elke dag tijd en gelegenheid voor het goede leven voor jou en je gezin of voor jou en je klimteam.

Retour Mountain Adventure opgericht in 1996. Sinds 1988 is Albert Grosfeld (eigenaar Retour)zelf actief in Aosta. 25 jaar ervaring in de regio Aosta . Deze kennis gebruiken we elk jaar weer om onze klanten de best mogelijke en meest enerverende programma’s voor te schotelen.

Boekt men een reis bij Retour dan kunnen de deelnemers rekenen op de ongekende expertise van het Retourteam in Aosta. Aan de voet van de 4061 meter hoge Gran Paradiso, in het gelijknamige park, organiseren we vanuit ons prachtig gelegen basiskamp al onze bergtochten. Samen met onze gecertificeerde berggids Mauro bieden we u een optimale professionaliteit.
Met ons gevarieerde bergprogramma kunnen we iedereen benaderen die de bergen een warm hart toedragen tot aan de meest ervaren alpinisten.

Familieweken

Wilt u met uw familie bergavonturen beleven ? Dan heeft Retour voor u de familieweken. Tijdens deze familieweken kunt u met het hele gezin, in de leeftijd van 7-18 jaar een dergelijke spetterende week ervaren. Bergwandelen, hutovernachtingen, wijnproeverij, dry-canyoing, raften, sportklimmen e.a.. Iedere leeftijdscategorie komt geweldig aan hun trekken.

Ook heeft Retour voor de wat oudere kinderen en ouders een aantal bergtrekkings in petto door de enerverende natuurparken van de Gran Paradiso en Mont Avic. We maken dan meer kennis met elementen van het hooggebergte. In deze weken zullen we veel te weten komen om veilig door de bergen te lopen.

Alpine bergtochten

Voor de beginnende bergwandelaar tot de meest veeleisende bergsporter bent u bij Retour aan het juiste adres. De mooiste routes zijn voor u geselecteerd. Dit is natuurlijk alleen mogelijk door de Retour expertise. De hoogste alpentoppen zijn binnen handbereik en bijzonder is dat we juist hier de mooiste routes selecteren. Retour is anders. Kijk op onze site voor de uitgebreide mogelijkheden.

Business, a learning journey

Ook met bedrijvenreizen is Retour actief. En op hoog niveau. Samen met niet minder dan Edmond Öfner, camera man van vele Himalaya expedities (naar K2 , Everest, pool expedities) profiteren we van elkaars kennis in coaching en teambuilding als de kennis van Retour in Aosta.

Laat u zich verleiden onze site eens te bezoeken. Retour zal u versteld doen staan met zijn aanbod.

Contact Retour Mountain Adventures

Als u vragen heeft over het reisaanbod van Retour Mountain Adventures dan kunt u terecht op:

Website: http://www.retourmountainadventure.nl/

Email: info@retourmountainadventure.nl

Telefoon: 0031 (0) 76 - 820 02 28

 

Contact Valle d'Aosta

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief
© 2017 - Regione Autonoma Valle d'Aosta