Officiële website regio Valle d'Aosta

Accommodaties en activiteiten in Valle d'Aosta

De regio Valle d'Aosta heeft veel te bieden. Wij hebben voor alvast een aantal opvallende accommodaties en activiteiten geselecteerd.

Accommodaties en activiteiten in Valle d'Aosta

Camping Grand Combin

Camping Grand Combin

Camping Grand Combin ligt in Valpelline, een rustige plaats in Valle d'Aosta. De camping ligt op een hoogte van zo’n 1.000 meter. Het geheel beslaat een oppervlakte van 3 hectare: het terrein is terrasvormig met groene grote gazons (80 tot 100 vierkante meter). De in een natuurlijke omgeving rustig gelegen camping heeft veel schaduwplekken door de vele bomen.

Interguide

Interguide

Interguide is een coöperatieve vennootschap van ongeveer 140 gidsen van Valle d'Aosta. Alle gidsen zijn gecertificeerd volgens de UIAGM richtlijnen. Volgens de Italiaanse wet, kunnen alleen de UIAGM gecertificeerde berggidsen mensen begeleiden.

Valtravel

Valtravel

ValTravel is een reisbureau in Aosta. Het ervaren team van specialisten organiseert voor de vakantiegangers in Valle d’Aosta diverse reizen of dagprogramma’s.

Hotel Beau Sejour

Hotel Beau Sejour

Hotel Beau Sejour ligt in Etroubles, één van de oudste en mooiste middeleeuwse dorpen in Italië. Het dorp is bekend om haar openluchtmuseum en is gesitueerd halverwege de stad Aosta en de Grand Saint Bernard, langs de historische 'Via Francigena ', die leidt van Canterbury naar Rome.

Contact Valle d'Aosta

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief
© 2017 - Regione Autonoma Valle d'Aosta